love.






I'm really agreed with the above statement. Why? 
There are so many kind of love in this world. It is up to you, to choose what kind of love you want either a fake love or the true love. 

Some people treat a relationship like a video game.. they play them and when they get bored they cheat.. 

Agree with me? So, go and find a person that will love you with all of their heart. That is what a true love mean. For me, this is not a right time to think about love as I'm still a student. This is my advise to all girls out there, don't even you cry if a boy leave you behind because there will be a reason why you can't be with that boy. All you need is try to think postive for what had happened in your life. Maybe it is not the right time for you to be fall in love... 

So, focus on your right choice, think twice if you fall in love because you don't know if your love is true or not. 









cuti.... lagi....

*soooo cute....(bakal anak aku muka camni la... haha.. perasan)


So, mid year holiday had came..
apa plan korang untuk holiday ni???
Aku, apa lagi first week memang padat dengan kelas tambahan kat sekolah...
Second week- duduk rumah tak pi mana.. bosan kan???
andai kata aku ada lesen kereta or motor, aku rasa dah lama dah aku pi jalan merata kan....


Strange...
macam mana dia boleh ingat tarikh birthday aku???
aku tak tau la kot aku silap dengar but aku ada dengar dia bagi tau aku lahir bulan 7...
ermm.... amazing... dia boleh ingat birthday aku.. what does it mean???
haha.. put that question aside...


Aku tak mau sangat berharap...
just want to focus n my study first.. 
put my feeling aside...
don't want to think about it....

Hope that I can get a flying colour result in this mid year exam... amin...

happy holiday to all bloggers....

Hometown




Ni dekat depan rumah..

Well, biasalah bila nama pun pilihan raya, so apa lagi balik raya kat kampung la.. By the way, balik kampung 2 hari 1 malam bagi aku seronok sangat sebab berpeluang makan angin ngan keluarga. Dah lama kan tak kaluar jalan-jalan ngan keluarga. Pi Taman Negara Penang, tak masuk dalam dok kat luar pun jadilah. Duduk ja Teluk Bahang, tapi selama 17 tahun aku hidup ni tak pernah menjejak kaki ke Taman Negara Penang tu..Lepak-lepak kat tepi laut ngan family menjadikan hari itu indah selalu.. 

Apa-apa pun nak wish Happy Birthday to Pa'ah semalam 5 May... may Allah bless you.. Sayang hang Pa'ah..



and to all student of SMK Dato' Onn Butterworth, good luck for your PPT.. here is some tips for you to face the exam...------> click here.