cuti.... lagi....

*soooo cute....(bakal anak aku muka camni la... haha.. perasan)


So, mid year holiday had came..
apa plan korang untuk holiday ni???
Aku, apa lagi first week memang padat dengan kelas tambahan kat sekolah...
Second week- duduk rumah tak pi mana.. bosan kan???
andai kata aku ada lesen kereta or motor, aku rasa dah lama dah aku pi jalan merata kan....


Strange...
macam mana dia boleh ingat tarikh birthday aku???
aku tak tau la kot aku silap dengar but aku ada dengar dia bagi tau aku lahir bulan 7...
ermm.... amazing... dia boleh ingat birthday aku.. what does it mean???
haha.. put that question aside...


Aku tak mau sangat berharap...
just want to focus n my study first.. 
put my feeling aside...
don't want to think about it....

Hope that I can get a flying colour result in this mid year exam... amin...

happy holiday to all bloggers....

No comments :

Post a Comment

please be nice here and I will be nice to you..