Hometown




Ni dekat depan rumah..

Well, biasalah bila nama pun pilihan raya, so apa lagi balik raya kat kampung la.. By the way, balik kampung 2 hari 1 malam bagi aku seronok sangat sebab berpeluang makan angin ngan keluarga. Dah lama kan tak kaluar jalan-jalan ngan keluarga. Pi Taman Negara Penang, tak masuk dalam dok kat luar pun jadilah. Duduk ja Teluk Bahang, tapi selama 17 tahun aku hidup ni tak pernah menjejak kaki ke Taman Negara Penang tu..Lepak-lepak kat tepi laut ngan family menjadikan hari itu indah selalu.. 

Apa-apa pun nak wish Happy Birthday to Pa'ah semalam 5 May... may Allah bless you.. Sayang hang Pa'ah..



and to all student of SMK Dato' Onn Butterworth, good luck for your PPT.. here is some tips for you to face the exam...------> click here. 

No comments :

Post a Comment

please be nice here and I will be nice to you..