SPM and final day..

Assalamualaikum dan hai..

Dah lama tak update blog and finally I'm back!!
SPM is not finish yet but my heart and mind keep forcing me to update this blog..
This is the list of subject that I had taken and my response

1)B.Melayu- quite good.

2)B.Inggeris- boleh la.. I love my essay!!!

3)Math- I love it!!! my fav subject

4)Addmath- love that too.. not so hard I think. Thanks for my teacher- Ckg Fasya for all the knowledges that you had given to me..

5)P.Islam- I think I can do it.

6)Sejarah- boleh tahan la... I'm scare with that subject..

7)Physic- Quite good..

8)Chemistry- quite hard ok.. I don't want to think about it anymore..

9)ICT- not done yet.. 4 Disember ni.. wish me luck..

the conclusion is.... sedih la nak berpisah dengan kawan yang aku rasa dah jadi macam adik-beradik aku dah...
kepada: Paah, Liana Dalilah dan semua kawan-kawan 5 Delta.. aku akan ingat hampa sampai bila-bila.. and every single memories of deltarians.. good luck for LK and wish me luck for ICT...




reunion 10 tahun akan datang... aku still ingat apa yg hanip kata...





SOLID PERFUME



Solid Perfume ni datang dengan 3 warna- Pink, Biru dan Kuning..


comel je bekas dia.. 


pink colour : Artemis. Bau dia macam bunga melur sikit..


yellow colour: jevalin. Bau ala-ala bedak talkum.. Wangi...


blue colour: Elves. Sesuai untuk kaum adam.. My dad use this perfume..

produk ni selamat digunakan.. Just sapu pada tangan dan leher sudah cukup untuk membangkitkan haruman perfume ni..


dijual dengan harga: RM 11.30.

nak order just pm my fb..



SIS MAGIC LIP


Sis Magic Lip ni salah satu product dari Giffarine..



Sis Magic Lip ni berupaya meneutralkan warna bibir andaapabila menggunakannya.

Warna 'mild pink' Lipgloss ni membuatkan bibir anda nampak licin dan sihat tanpa kesan berminyak sebab Lipgloss ni  tidak mengandungi gris dan melembapkan bibir anda..



Admin dah pakai lipgloss ni.. seriously, lipgloss ni dapat melembapkan bibir admin..

Hanya boleh didapati dengan harga : RM 11.50

pm me if you want to order it at my fb



Thank you...



GIFFARINE'S PRODUCTS


CLICK PICTURE TO GO..


SIS MAGIC LIP



ACTIVE YOUNG SKIN CARE



SOLID PERFUME

ACTIVE YOUNG SKIN CARE


Active Young Skin Care ni ada 3 jenis produk..

- Active Young Night Cream
- Active Young Facial Foam
- Active Young UV Sunscreen Lotion



- Active Young Facial Foam

Membersihkan wajah anda secara mendalam tanpa menghilangkan kelembapan semulajadi kulit.

cara pemakaian: Basahkan wajah dengan air, kemudian sapukan pembersih dengan rata dimuka. Akhir sekali, bilas muka dengan air.

Harga: RM 7.90


- Active Young Night Cream

Suburkan kulit anda sebelum tidur untuk mencegah kekeringan pada kulit..

cara pemakaian : sapu pada seluruh wajah sebelum tidur.

harga: RM 9.30



- Active Young UV Sunscreen Lotion

Lindungi kulit anda daripada sinaran UVA dan UVB..

cara pemakaian: pakai pada seluruh muka dan leher pada setiap pagi.

harga: RM 10.70

nak order... just pm my fb..