SPM and final day..

Assalamualaikum dan hai..

Dah lama tak update blog and finally I'm back!!
SPM is not finish yet but my heart and mind keep forcing me to update this blog..
This is the list of subject that I had taken and my response

1)B.Melayu- quite good.

2)B.Inggeris- boleh la.. I love my essay!!!

3)Math- I love it!!! my fav subject

4)Addmath- love that too.. not so hard I think. Thanks for my teacher- Ckg Fasya for all the knowledges that you had given to me..

5)P.Islam- I think I can do it.

6)Sejarah- boleh tahan la... I'm scare with that subject..

7)Physic- Quite good..

8)Chemistry- quite hard ok.. I don't want to think about it anymore..

9)ICT- not done yet.. 4 Disember ni.. wish me luck..

the conclusion is.... sedih la nak berpisah dengan kawan yang aku rasa dah jadi macam adik-beradik aku dah...
kepada: Paah, Liana Dalilah dan semua kawan-kawan 5 Delta.. aku akan ingat hampa sampai bila-bila.. and every single memories of deltarians.. good luck for LK and wish me luck for ICT...




reunion 10 tahun akan datang... aku still ingat apa yg hanip kata...





2 comments :

  1. hehehe andai kata la apa yg aq ckp hari 2 jadi kenyataan x dpt aq byng mcm mana la reunion kita time 2 hahahahaha

    ReplyDelete
  2. 10 tahun lgi aku nk kuruih ! Hahahahaha

    ReplyDelete

please be nice here and I will be nice to you..