update untuk top referral untuk SURPRISE GIVEAWAY BY MISS 1826

UPDATED 13 JAN 2014

Assalamualaikum..

Alhamdullilah setakat ni ada 2 top referral yang admin tengok..

*klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas..



tapi yang ni belum pemenangnye lagi tau.. admin tengah mencari 2 top referral untuk GA ni.. admin saje updated untuk bagi semangat kat korang untuk jadi top referral untuk GA ni.. so korang yang belum join or yang telah join tu... promote la GA ni kat yang lain.. boleh menang bracelet dan beg kat bawah ni.. beg tu admin buat sendiri tau... tak sabar nak bagi hadiah kat korang ni..



BELUM JOIN??? JUST CLICK BANNER KAT BAWAH NI..




No comments :

Post a Comment

please be nice here and I will be nice to you..