BUSY...


Assalamualaikum..

Ceh.. tajuk post ni tak boleh blah gila.. busy la sangat.. padahal dok rumah goyang kaki sementara tunggu result keluar ja...

Busy??? sebab apa misss1826 ni busy sangat ye???

Haha., Actually den budy buat korean drama marathon.. sape yang minat tengok drama korea tu tahu2 je la.. bila dah edited sangat nak tengok sampai tak mau tidur pun ada.. Recently I had sleep at 3 a.m.. sebab.. tengok drama master's sun.. woo.. best kot drama tu.... sweet gila... sape yg tak tengok lagi silalah tengok ye...

Seriusly, saya menangis bila time the hero lost his memory.. so sad.. but luckily he remember again that girl.. lega rasanya..

so, lepas habis dah drama master's sun ni saya nak concentrate on pelancaran GA saya pada 20 february ni and semua pserta segmen add dan follow by miss1826  tu soryy sangat2 sebab lambat add dan follow korang balik sebab seperti yang saya tulis kat atas tu.. busy tengok drama korea.. hehe.. thanks korang sebab sudi join segmen yang tidak seberapa tu.. nanti saya letak korang dalam bloglist saya ya... dan jangan risau saya pasti akan add dan follow korang balik.. cuma kadang-kadang lambat sikit.






1 comment :

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete

please be nice here and I will be nice to you..