kemas bilik..


Assalamualaikum..

huhu.. After SPM punya life macam ni la.. duduk rumah goyang kaki.. nak cari kerja. 
MALAS.. haha

Bukan pa.. Tak dak transport nak pergi kerja.. tak boleh bawak motor macam ni la jadinya.. Sampai sekarang saya tak ambil lesen...huhu..

So, tak mau susahkan ayah hantar pergi balik kerja.. baik tak payah pi kerja kan..

haha..

so, hari Jumaat minggu lepas terdetik dekat hati nak kemas bilik yang penuh ngan kertas.. actually ni second time kemas bilik since lepas habis SPM haritu.. hhuhu.

hah see.. dua beg plastik kat bawah ni.. semua kertas and buku yang nak pi recycle...



Pastu hias bilik bagi lawa sikit.. Then terjumpa music box yang kakak saya dapat time birthday dia..
asyik letak dalam kotak ja.. so, saya keluarkan dan display dekat atas rak buku ni..

Bentuk mesin jahit tu.. comel gila..



jelous ngan kak sayasebab dapat birthday gift yang cantik ni..

Tapi saya dapat jugak dari my bestfriend Liana for my birthday tahun lepas.. 

ni dia.. Replika Eiffel Tower..


Gambar dekat bawah ni Rak buku yang siap dikemaskan..


Ada banyak buku yang still boleh dipakai and sayang nak dibuang..

So, saya fikir nak bagi saja dekat sesiapa yang nak ambil SPM or form 4 tahun ni.. free..

nanti saya upload gambar buku tu dekat sini ya..



No comments :

Post a Comment

please be nice here and I will be nice to you..