Kotak pensil dah siap !!!


Assalamualaikum..

huhu.. ingat tak lagi post pasal mood nak menjahit hari tu..

hah.. dah lama dah actually kotak pensil ni siap.. 
baru malam ni sempat nak post gambar kotak pensil tu..


Yang ni versi besar punya.. kawan kakak order..

harga:  RM 6 (include postage fee RM12.. Sabah/Sarawah tambah RM3)


yang ni versi kecil punya.. mak saudara pesan sampai 10.. 
so buat serba 2 untuk satu corak..

Harga: RM4 (include postage RM10.. sabah/Sarawak tambah RM3)

Saya juga menerima tempahan dalam kuantiti yang banyak..

minimum : 5 unit

Kalau nak order satu pun boleh..

Kalau nak order banyak-banyak pun boleh.. Nak bagi dekat kawan-kawan ke.. Cikgu ke..

Tapi order sebelum bulan 5 ni ya.. sebab after May mungkin saya dah masuk U atau matrik..
huhu..

Dah tak boleh nak online dah..

boleh PM fb saya ---> Dia Nadia .. untuk order..







1 comment :

please be nice here and I will be nice to you..