Mood nak menjahit


Assalamualaikum..

Hehe.. Excited sikit sebab baru beli kain petang tadi... 

Dapat tempahan kotak pensil dari Mak Cik saya dan juga kawan kakak..

Alhamdulillah.. rezeki masuk.. huhu..

Bila pi beli kain rambang mata tak tau nak pilih yang mana tapi kena pilih kain ikut 
permintaan pelanggan la kan..

So, saya ambil kain yang bercorak Hello Kitty kat bawah ni sebab my sister's friend nak gambar 
Hello kitty..





Comel tak?? so, kepada para peminat Hello Kitty kalau berminat nak tempah kotak pensil
boleh PM fb saya---> dia nadia

Harga: RM 10 termasuk post (sabah/sarawak tambah RM4)

Harga kotak pensil ni ikut kain juga.. kalau mahal harga lain sikit.. maybe mahal sikit..

Yang bawah ni corak kain yang Mak Cik saya tempah sebab dia nak corak kartun..





hehe... tak sabar nak jahit esok pagi.. 

nanti saya post gambar kotak pensil ni bila dah siap.. 

huhu.. Thanks for reading this entry..




No comments :

Post a Comment

please be nice here and I will be nice to you..