Otaku Stories Giveaway

[klik banner untuk join]
1 Jan- 15 Feb 2014*mungkin berubah


MY STORY

Assalamualaikum...

Hah ni nak story mory kat korang semua tentang my always bestie Norliana bt Nor Rashid yang merupakan seorang kawan yang sangat saya sayangi sepanjang hidup saya.. Hai Liana!!! kalau mu tengah baca ni den nak gitau yang den saya mu sangat2.. muah!! haha...


rindu nak buka puasa ngan 5 Delta...  


sorry ambik gambaq hang senyap2.. haha.. you look cute in this picture..

Walaupun kita dah kawan selama 4 tahun.. tapi aku dah anggap hang sebagai kawan yang sentiasa ada dikala aku sedih.. huhu... 

and lastly nak minta maaf kat hang if aku selalu marah hang.. sebab aku nak yang terbaik untuk hang.. Sayang hang sangat-sangat.. huhu... 


*maaf penggunaan kata aku untuk yang lebih dewasa*


2 comments :

  1. hehe... penghargaan buat sahabat la ni.. haha.. btw, comel entri.. haha.. jgn lupa check url ye.. :^^. http://hubbunashilun9705.blogspot.com/2014/02/last-day-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. yup.. sahabat yang paling saya sayang.. huhu..

    ReplyDelete

please be nice here and I will be nice to you..