pencarian sponsor untuk Superb Giveaway by miss 1826


TAMAT
awal sikit sebab  dah cukup sponsor. Terima kasih kepada para sponsor kerana sudi menjadi sponsor untuk GA ni..

setakat ni dah ada 70 and above hadiah.. hope ramai yang akan join..

akan bermula pada 20 february ini hingga hari keputusan SPM diumumkan...

assalamualaikum..

seperti yang korang tahu.. Surprise giveaway miss 1826 telah dibatalkan sebab kurang penyertaan. Mungkin sebab hadiah kurang menarik or ramai tak suka GA yang surprise2 ni.. kebanyakkan GA yang menawarkan hadiah yang banyak lebih ramai yang akan join kan..

So, miss 1826 ingin buat GA baru dengan hadiah yang baru serta sponsor yang baru..

So, miss 1826 ingin mencari bakal-bakal sponsor yang ingin menjadi sponsor untuk GA miss 1826 yang bakal berlangsung pada 20 feb ini atau mungkin 1 march ini hingga tarikh pemngumuman result SPM.. huhu.. nak celebrate result SPM saya la kata kan.. haha..


tarikh tamat untuk inform saya: 11 feb 2014

kalau nak sponsor boleh pm 

fb saya ---> dia nadia

email: applecherry96@gmail.com

atau

komen dekat entry ni (but pm fb lebih cepat sikit)

pm detail ni dekat saya:

nama:
barang:
untuk berapa orang:
syarat (max 3): 
tuntut hadiah di: 



*UPDATE
 barang yang boleh disponsor: 
yang mana saya garis tu maksudnya dah tak boleh sponsor ye..


barang blog 

topup

barang pos: craft, keychain, baju, skirt, barang perhiasan, produk dll



jumlah sponsor yang dicari: 20-25 orang sahaja. jika lebih saya tidak akan terima.. harap maklum..

*UPDATE: SPONSOR DAH ADA 23 ORANG. LAGI 2 ORANG JE LAGI.. 

barang yang nak di sponsor tu tak kisah le barang post ke, barang blog ke and anything asalkan halal saya akan terima..

sponsor mestilah menetap di Malaysia..  kalau tidak ada blog pun tak pe.. still boleh sponsor..

kebaikan yang korang dapat bila jadi sponsor:
1- follower meningkat
2- boleh tingkatkan income nuffnang, churp2 or 8share korang.
3- boleh tingkatkan likers fanpage korang 
4- dapat menarik ramai pelanggan bagi sesiapa yang buat bisnes online
dan macam-macam lagi..

hope GA kali ni ramai yang nak sponsor and hadiah pun awesome la ye...



3 comments :

  1. salam..nadia..mana mau tulis "please be nice here and I will be nice to you." di atas kotak komen tu??

    ReplyDelete
  2. kalau yang perkataan atas kotak komen tu awak boleh cari di bahagian post and comment then dalam tu ada comment form message. tulis dekat situ perkataan yg awak nak guna. make sure awak tukar google+ comment kalau awak guna kepada comment yg biasa dulu ye.. kalau google+ comment tak boleh buat macam tu..

    ReplyDelete
  3. ok nadia..terima kasih..aku cuba buat ar ^_^

    ReplyDelete

please be nice here and I will be nice to you..