review product: Active young lip tester

Assalamualaikum...

Tiba-tiba rasa macam nak buat review tentang produk yang saya beli dari Giffarine. 



Harga: RM 19.30 tidak termasuk pos.

terdapat 10 lipstick colour dan 2 lipgloss colour.. boleh tengok gambar dibawah ni... 



Colour dia tak berapa terang sangat so, mulut kita akan nampak lebih natural bila pakai.. saya jarang pakai lipstick sebab takut mulut nampak merah sangat but bila pakai lip tester ni mulut tak la berapa merah sangat.. nampak natural kan..


kalau lipstick active young yang sebenar boleh tengok gambardibawah ni..



comel je.. boleh bawak kemana-mana sentiasa..

harga: RM 7.90 

terdapat macam-macam colour sama macam tester kat atas tu..

ni saiz dia.. kecil je..




serius suka sangat pakai Active young lip tester ni.. bibir sentiasa lembap sebab tak berminyak..

2 comments :

  1. warna pink paling bawah tu agak lawa jgk kan..? Akk suka pakai lipstik sbb bukan stakat serikan bibir tp bg perlindungan jgk..kalau setiap hari terdedah pd matahari n habuk msti cepat berkedut n gelap..so nak bibir awet muda n kissable by husband..hihi

    ReplyDelete
  2. @maya omar : hehe.. kan.. saya jarang pakai lipstik tapi bila pakai lipstik ni mulut saya tak nampak pucat sangat.. more natural... nampak awet muda macam yang akak kata tu.. hehe.. but not kissable by husband la sbb saya x kahwin gi..huhu.. kalau akak x pe la kot...

    ReplyDelete

please be nice here and I will be nice to you..