tutorial : ambil link share atau like di facebook.


Assalamualaikum..
Hari ni ni ajar korang cara nak ambil link di FB sebab kebanyakan orang tak tahu lagi cara nak ambil link tu macam mana.. 

so, jom follow step di bawah ni..

1. Pergi ke profile korang.

2. cari post yang korang share tu.

3. klik pada tarikh seperti yang ditunjukkan di bawah.




4. copy link macam yang saya tunjuk pada gambar di bawah..


5. Dah siap!!


No comments :

Post a Comment

please be nice here and I will be nice to you..