tutorial: follow secara pukal


Bila ada giveaway or segmen mesti kena follow banyak sponsor kan.. so miss 1826 nak ajar cara nak follow blog secara pukal..

jom tengok tuto kat bawah ni..

1. korang pergi ke dashboard dan klik button add dekat reading list korang.

*klik gambar untuk lebih jelas.


2. next ikut paste link blog yang korang nak follow macam dekat bawah ni.



3. bila dah paste korang tekan +add macam gambar di atas dan paste link blog yang seterusnya.

4.  akhir sekali, tekan button follow kat bawah tu..

sebarang pertanyaan boleh komen di bawah.. In Sya Allah saya akan tolong..


2 comments :

  1. aien x le buat pown.. die cakap yang aien dah max 300 list.. ;(

    ReplyDelete
  2. @aein hermionie: x boleh ka?? selalunya boleh je.. tp sis x tau la klau ada maximum 300 x boleh add sbb reading list sis pun over 300 dh ni.. tp still boleh follow jugak..

    ReplyDelete

please be nice here and I will be nice to you..