Ada yang tak tuntut hadiah lagi ke???


Assalamualaikum..


*layan gambar yang menenangkan jiwa ni sat.. 


just nak alert kan para pemenang Superb Giveaway by Miss 1826..

Ada pemenang yang tak tangok lagi ke senarai pemenang????

boleh tengok link di bawah..



TARIKH TAMAT TUNTUT HADIAH : 30 MARCH 2014..

TIADA CABUTAN SEMULA.. SPONSOR BERHAK TARIK BALIK HADIAH JIKA TIADA PEMENANG DATANG TUNTUT HADIAH..

SEKIAN TERIMA KASIH.. TAHNIAH KEPADA PARA PEMENANG..


*entah apa yang Miss buat pun tak tau.. nak buat blogger card sndiri konon.. 
haha.. agak childish sikit design nye.. Bila nak post hadiah kat org asyik handwriting je.. so, buat  bnda ni then print bagi skali ngan hadiah dekat pemenang.. (guna photoscape je)


p/s: seronok dapat buat GA.. in sya Allah Miss akan buat mini GA atau topup GA sebelum masuk U or matrik nnt.. Jom terjah page MISS 1826's BLOG.. ada simple segment..



3 comments :

  1. dah tuntut cuma tggu reply form sponsor :)

    ReplyDelete
  2. Marionette Doll: it's ok kalau dh tuntut.. nnt diorang balas.. maybe sibuk sikit..

    ReplyDelete
  3. ta sempat tuntut sebab baru dapat berjumpa dengan internet . Biasalah baru masuk alam universiti . Tak sempat nak jenguk blog .

    ReplyDelete

please be nice here and I will be nice to you..