Handmade bracelet...


Assalamualaikum..

Kembali semula ke zaman sekolah rendah dulu di mana bermulanya minat terhadap handmade keychain macam di bawah ni..


Then ternampak pula dekat FB.. page Lilly Lolly ada buat segmen 4 easy step dan hadiahnye ialah gelang handmade..



Bila dilihat dengan lebih jelas.. cara pembuatan gelang tu sama macam buat keychain kat atas tu..

So, mula lah nak try buat tengok jadi ke x.. dibantu oleh video tuto dari Lilly Lolly.. ternyata memang sama step untuk buat gelang tu dengan keychain yang saya buat tu,,

dan hasilnya... Alhamdulillah..menjadi jugak gelang tu.. boleh tengok gambar dibawah ni..


And.. I think I want to give this bracelet as one of the prizes for my GA!!!

huhu.. Thanks Lilly Lolly for the tuto.. it really help me... 





No comments :

Post a Comment

please be nice here and I will be nice to you..