SPM's result dan senarai peserta Superb GA by Miss 1826


Assalamualaikum...

Seperti yang korang tahu.. hari ni tepat jam 10 pagi.. semua calon SPM 2013 mendapat result masing-masing termasuklah Miss sndiri.. Dan tamatlah jugak GA Miss 1826... huhu.. agak nervous masa masuk dewan..


Guru memanggil nama-nama pelajar yang mendapat straight A untuk naik keatas pentas namun Miss hanya mampu memandang rakan-rakan naik keatas pentas.. huhu.. sebab keputusan Miss adalah seperti di bawah.. 

Miss dapat 4A+ 3A 1A- 1B


Thanks to Allah S.W.T, my teachers, friends and especially my family..

bersyukur sangat dengan keputusan Miss..

Sesi photoshoot di sekolah.. haha.. guna kamera phone je...


Kami geng.. tak cukup lagi sorang sebab dia dh balik.. 
Paah(yg tgh tu) dapat straight A.. tahniah Paah!!! 
Paah kata aku comel tadi... haha.. (bukan senang Paah nak puji kawan dia ni)


tak aci depa pakai baju sama kaler.. haha


with nad.. she always call me mama Adia.. my cute name..


with my bestfriend... LIANA...



kami Dobians... (SMK Dato' Onn Butterworth)


Rakan dari darjah satu smpai sekarang.. Shuhada...


Alhamdulillah.. YA ALLAH... kami bersyukur di atas nikmat yg telah Engkau berikan...


Dan Akhir sekali, senarai peserta untuk SUPERB GIVEAWAY BY MISS 1826 .. korang boleh klik link di bawah... sila check URL masing2 dan jika Miss tertinggal A.S.A.P inform Miss ok..


nantikan pengumuman pemenang pada hari sabtu dan ahad ni ye.. 


THANKS FOR READING...





12 comments :

  1. @Airis Arissa : Thanks dear.. :D

    ReplyDelete
  2. Congrats 😉 ! Woah hebat lah sejarah dapat A+

    ReplyDelete
  3. Firzanah Azhar : Alhamdulillah.. saya pun x expect bleh dpt A+.. slalunya sejarah cukup2 makan ja time exam..

    ReplyDelete
  4. Anisyamir Leejo: thanks.. :D

    ReplyDelete
  5. ♥♥azatiesayang ♥♥ : thanks!

    ReplyDelete
  6. wah, 8A . gojes gitu. tahniah dear. :D

    ReplyDelete
  7. Marionette Doll: thanks..
    thanks kak Kiera dan kak Syira..

    ReplyDelete

please be nice here and I will be nice to you..