cara nak daftar Account 8share version baru


Assalamualaikum...

disebabkan ramai yang request Miss dekat FB tentang cara nak daftar akaun 8share..

so, Miss buat la tuto ni.. senang sikit nak ajar.. lagipun 8share kan sekarang guna account SAYS.. dengan satu account anda boleh guna untuk 3 website..

1. klik link INI

2. isi form macam gambar dibawah.. then klik create my account..


3. next update account..


4. account bank tu kalau korang nak update nanti pun boleh.. 


5.  bila dah siap account.. korang bolehlah share iklan yang ada dekat situ..


6. kalau nak tau berapa duit yang korang dapat.. klik dashboard.. 

7. faham tak??? kalau tak faham boleh tanya Miss ok...





No comments :

Post a Comment

please be nice here and I will be nice to you..