Cover Buku Giveaway by Irsalina Lovely


Assalamualaikum...

lama tak join GA..

jom join GA ni.. cipta cover novel tu..


click banner to join..

cover novel yang Miss buat... jeng.. jeng.. jeng..

ada 2 version..



Miss letak watermark.. yg original nnt Miss pm penganjur.. 

tak lawa pun.. bila dah lama Miss tak sentuh photoshop.. macam ni la jadinya.. haha..

dulu rajin juga lah buat fanfic.. tp bila dh lama x buka blog.. fanfic pun dh lupa mcm mana nak buat..

cover ni hasil gabungan dari 2 gambar.. gambar asal Miss ambil dari google ja.. then Miss tambah gambar pengantin tu dalam gambar.. hehe.. gambar pengantin tak ingat plak ambil kat mana..



Miss buat satu dulu.. in sya Allah klau ada masa Miss tambah lagi cover..

so, korang yang mana nak join tu boleh la join ya.. click banner di atas..

detail untuk cover tu: 

#Tajuknya :Cinta Bersemi Di Jordan
#Penulis: Nurin Najwa Irsalina
#Genre: Islamik (boleh bubuh kata2 hikmah.)
tarikh tamat: 25 April 2014
Nota tangan: cover buku ni 100% direka oleh miss1826.. jangan cuba nak copy paste/ciplak hasil karya orang lain ye.. tak lawa pun cover ni kalau korang nak ambil..



1 comment :

  1. hai , dr segment yg sma .http://b2utyinspirit.blogspot.com/2014/04/cover-buku-giveaway-by-irsalina-lovely.html

    ReplyDelete

please be nice here and I will be nice to you..