Dapat matrik kat KELANTAN ???


Assalamualaikum...

hah... bangun pagi, gosok gigi, cuci muka, cari laptop... haha

Nak buat apa??? tanya lagi.. check keputusan Matrik le..

nak check kat mana??? sila tekan link di bawah..


So,, Miss semak then dapat dekat Kelantan..



Hah.. ambik kau.. kena campak jauh-jauh.. haha.. dari Penang nak ke Kelantan..

Hoho.. ace ne... nak buat macam mana... 

dalam dilema sama ada nak terima atau tolak sebab Miss nak tunggu UPU dulu.. target nak ke asasi.. tapi kalau tak dapat baru nak pergi Matrik...

huhu.. tapi jauh sangat Matrik nye.. dekat Kelantan tu... 

But people said.. jauh perjalanan luas pengalaman right???

Matrik kelantan ni dah la baru buka.. so, kami yang dapat ni kiranya first batch la.. hoho.. omoo.. nervous tahap mega..

p/s : kepada u all diluar sana.. UPU boleh semak 4/5 ni tau.. so, Miss ambil keputusan nak tunggu UPU baru confirm nak terima atau tolak matrik.. boleh kan???

3 comments :

  1. Nurin Irsalina: kalau saya dapat Perlis dekat sikit.. hehe..

    ReplyDelete
  2. Hey kita sama la dpt kat kelantan jugak! :D walaupun x kenal hee

    ReplyDelete

please be nice here and I will be nice to you..