edit blog??


Assalamualaikum...

Hurm,, sejak 2, 3 hari ni ramai yang mintak Miss tolong edit blog.. seronok actually bila dapat tolong edit blog even Miss tak seberapa expert sangat sebenarnya..

Kalau nak suruh edit blogskin. Memang Miss boleh buat dari header smpai footer.Kalau simple template Miss tak berapa berani nak buat. Sikit-sikit tu boleh la.. tanpa sebarang bayaran dikenakan..

tutorial dan freebies yang banyak Miss guna dari blog :


Ini lah sebab nya kenapa Miss guna blogskin. hehe.. malas nak edit simple template. Kalau blog Miss1826 versi simple template. Memang simple sangat. Boleh tengok gambar di bawah..


*simple sangat... haha..

So, tadi edit satu blog dakwah yang baru dibuat oleh seorang hamba Allah.. 


Sebuah blog yang bakal dipenuhi dengan ilmu yang bermanfaat untuk kita. Rasa bersyukur sangat sebab masih ada ramai lagi insan yang sudi berdakwah. Kekadang kita sebagai insan yang lemah yang masih penuh dengan dosa, masih banyak yang perlu kita perbaiki diri kita..

Jadi boleh la follow blog di bwah ini.. semoga hari kita dipenuhi dengan ilmu yang bermanfaat.. amiin..







2 comments :

  1. editkn blog ai blh x? hihihi... btw, pndai nadia edit blog... kemas :)

    ReplyDelete
  2. Miss Boo : sikit-sikit saya boleh la.. kalau full template memang saya tak boleh sebab tak expert lagi bab nak edit blog ni..

    ReplyDelete

please be nice here and I will be nice to you..