Gathering with deltarians...


Assalamualaikum...

Post kali ni bergambar.. so enjoy the show.. haha..

Tarikh : 27 April 2014
Tempat : Rumah Liana
Masa : 3 petang hingga 6 petang

Tak ramai yang dapat mai.. ada yang kena PLKN.. ada yg pi UPNM... hebat tak yang pi UPNM tu kawan Miss yang perempuan...



Tukang kipas ayam BBQ.. haha.. Kami perempuan makan je..


Pedon kena marah ngan Liana.. ok tak pun actually.. Pedon saja tutup muka.. tapi nampak macam dia kna marah ngan Liana.. ni Pedon nak pi cabut daun serai.. last-last tak jadi.. haha..


Kanak-kanak ribena berebut mempelam..


Tadaaaa.. cicah buah pelam.. omoo.. sedap gila.. dh lama mengidam nak makan pelam...


Me yang duduk tengah tu.. hehe..





I look very small in this picture.. haha.. actually I am shorter than them.. 

Gonna miss this moment... lepas ni dh x boleh nak gather ramai-ramai dah... nak buat gathering ni pun ambik masa juga nak plan.. Really great to have them as my friends... for almost 2 years we stay in a same class.. many attitudes, many words, many things I learned from them.. they are the best one of all...


SUNSET... hehe.. gambar sekadar penyejuk mata.. Tangkap gambar ni waktu dalam kereta nak balik rumah...









No comments :

Post a Comment

please be nice here and I will be nice to you..