blog berwajah baru..


Assalamualaikum..

hah.. mesti terkejut tengok blog ni jd putih plak dah.. hehe.

Saja tukar mood nak pakai simple template.. penat tau edit blog ni balik..

haha dah la tak berapa nak expert sangat nak edit simple template ni. Tengok tuto ja..

Thanks to :
Adik faqihah Husni
Wanaseoby
Nabila Medan
untuk tuto yang sangat membantu..


Dan kenapa blog miss nampak simple???

hurm.. the reason is :

I want to get out from my childish world.. haha.. blog sebelum ni agak kebudak-budakan sikit.. so, I decided to change this blog into a matured one.. (ceh, apa yg aku cakap ni.. hentam ja speaking.. haha)

sebelum:



selepas:


simple but I like it.. haha..

p/s: tak publish lagi soalan liebster award dari kak Iola.. sorry ye kak.. dah jawab habis dah soalan tu cuma tengah dok rangka soalan baru pula.. hehe.. 




2 comments :

  1. Replies
    1. hehe.. tukar mood pkai simple template.. mmg simple sangat sebab tak mau bagi nampak macam childish sgt..

      Delete

please be nice here and I will be nice to you..