Last meeting with them..


Assalamualaikum..

So, hari ni hari last nak duduk rumah, guling-guling atas katil.. huhu.

Esok - bertolak ke KL.. say bye to Penang and Hye KL!!

Semalam (21/5/14), aku, dalilah dan liana decide nak jumpa sebelum masuk U nanti..

Dalilah dapat masuk Matrikulasi Kelantan dan Liana rasanya dia nak pi KPM dekat Johor..

Semua bakal membawa haluan masing-masing dah.. 

Then, pi foodcourt belakang sekolah... nampak 'crush' aku kat situ (haha, crush?? hurm.. x kot.. )
tapi aku tak berani nak pi kat dia.. so, biarkan dia ngan hidup dia lepas ni.. Dia dapat sambung belajar dekat Uitm Puncak Alam in asasi kejuruteraan.. hoho.. kau memang layak untuk course tu.

punya pusing satu skolah jumpa cikgu-cikgu kesayangan, but sedih jugak sebab cikgu fizik, kimia ngan ict kami semua dah pindah.. kalau ada lagi memang aku sembang sakan ngan diorang.. cikgu yang paling sporting ngan kelas kami.. 

To : Crush.. aku rasa aku still suka kat hang but aku still pegang dengan prinsip aku = love study before you love somebody. Apa-apa pun aku akan pentingkan pelajaran aku dulu.. huhu.. after that terserah la siapa jodoh aku... (Sebenarnya malas nak fikir pasal cinta-cinta ni... waste time right??)

Jujurnya aku  tak pernah couple sepanjang hidup aku... rasa tak ingin pun nak couple.. haha..

Eh.. aku melalut plak banyak-banyak kat sini..


Back to our story.. I will miss all my friends so much after this.. great to have them as my friends.. hoho..


dally, liana belajaq elok-elok tau kat sana nanti.. Ingat aku sama.. Love you so much.. 


p/s: Miss bakal menjejak kaki ke Universiti dan bakal digelar pelajar PASUM selepas ini.. Doakan Miss dapat berjaya dimasa akan datang... mungkin ini adalah last post sebelum bertolak ke UM.. Maafkan Miss jika sepanjang Miss berblogging ni ada tersalah kata dan bicara..




No comments :

Post a Comment

please be nice here and I will be nice to you..