bogosipda


Assalamualaikum..
Annyoung.

Amboi kau.. ber 'korean' pula nah.. haha.. mentang-mentang ada kawan satu tuto nak pi fly ke korea.. kita pulak yang terlebih excited.. haha..

ok.. bogosipda tu maksudnya I miss you..

serius aku rindu... nak balik rumah... nak jumpa kawan-kawan sekolah.. nak jumpa 'crush'.. opss.. terlepas pula..

most of all.. aku rindu mak aku.. actually aku memang tak suka nak call mak aku bila duduk dekat UM ni sebab kalau aku call automatik ada kolam dekat mata ni.. haha.. sayu ja dengaq suara mak tu..

then rindu si budak safiy gendut.. haha.. rindu nak cubit perut dia tu.. entah apa jadi kat dia pun tak tau la..


apa pun lagi sebulan ja nak tunggu balik raya ni..maklum la.. dok Penang ingat senang ka nak balik oi.. Jealous ok tengok orang yang duduk dekat-dekat balik rumah setiap minggu..

to :  Khaireen.. nanti pi korea jangan lupa minta autograf lee kwang soo.. haha..  best wei.. bila la nak smpai turn aku plak kan..



group tuto BF3

No comments :

Post a Comment

please be nice here and I will be nice to you..