SALAM AIDILFITRI DARIPADA MISS 1826

Assalamualaikum..

        So, semalam pergi shopping raya dengan family. Gembira toksah kata la.. happy sangat-sangat sebab dapat spend time ngan family. Even cuti seminggu ja pastu exam, so, I'll use my time wisely with my family. Raya tu raya jugak ya Nadia, study jangan lupa.. exam mid sem 1 penting juga even carry mark only 20%.

        Esok dah nak raya!!!! so, how your preparation?? baju raya dah siap ke belum?? kuih raya dah siap ke belum? tahun ni mak Miss tak buat kuih raya la. huhu.. sedihnya.. nak makan kuih Denmark yang mak buat. Pastu abah boleh plak kata : kalau hampa nak makan kuih raya pi buat sendiri... ceih.. bila aku sentuh dapur maknanya hangit la kuih tu.. haha..

      Sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelma... Miss ingin ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin kepada seluruh umat Islam dan para sahabat blogger..  Sebagai insan yang lemah dan tidak lari dari membuat kesilapan, Miss menyusun 10 jari memohon kemaafan di atas segala kesilapan dan keterlanjuran tutur bahasa sepanjang Miss di dalam dunia blogger ni...







     


Happy 18th birthday..


Assalamualaikum..

Semalam pukul 9 pagi baru sampai Penang.. Penat oi.. first time balik raya dari tempat jauh.. 5 jam dalam kereta sebab balik dengan mak cik... rindu sangat-sangat kat rumah dah 2 bulan tak balik duduk kat UM tu.. balik terus peluk mak.. huhu.. rasa macam nak nangis ja time tu..

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi kerana masih diberi peluang untuk untuk hidup dimuka bumi Allah selama 18 tahun.. alhamdulillah..

Terima Kasih kepada yang bagi ucapan sempena birthday Miss dekat fb mahupun insta.. dan thanks mr.google.. haha..