SALAM AIDILFITRI DARIPADA MISS 1826

Assalamualaikum..

        So, semalam pergi shopping raya dengan family. Gembira toksah kata la.. happy sangat-sangat sebab dapat spend time ngan family. Even cuti seminggu ja pastu exam, so, I'll use my time wisely with my family. Raya tu raya jugak ya Nadia, study jangan lupa.. exam mid sem 1 penting juga even carry mark only 20%.

        Esok dah nak raya!!!! so, how your preparation?? baju raya dah siap ke belum?? kuih raya dah siap ke belum? tahun ni mak Miss tak buat kuih raya la. huhu.. sedihnya.. nak makan kuih Denmark yang mak buat. Pastu abah boleh plak kata : kalau hampa nak makan kuih raya pi buat sendiri... ceih.. bila aku sentuh dapur maknanya hangit la kuih tu.. haha..

      Sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelma... Miss ingin ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin kepada seluruh umat Islam dan para sahabat blogger..  Sebagai insan yang lemah dan tidak lari dari membuat kesilapan, Miss menyusun 10 jari memohon kemaafan di atas segala kesilapan dan keterlanjuran tutur bahasa sepanjang Miss di dalam dunia blogger ni...







     


1 comment :

  1. HI!! 안녕하세요~ we are twinscraftlife! pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요~~!!^^ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete

please be nice here and I will be nice to you..