final sem 1 exam #4 #5 #6


Assalamualaikum.. hari ni bagi combo 3 dalam 1...haha..  semalam tak larat nak update..

Part #4
Exam BI.. first time exam smpai 5 jam dalam exam hall.. sakit pinggang kot.. even dia bagi 30 minit gap.. still rasa penat sangat.. dan aku rasa listening test aku macam teruk ja.. hoho..

Part #5
Exam calculus. Pergh.. sangat2.. tak tau nak cakap apa..

Part #6
Hari ni vector.. wuu. Alhamdulillah.. setakat ni boleh jawab soalan vector.. mesti korang pelik kan.. asal banyak sangat exam aku.. haha.. ni nak habaq.. asasi sains fizikal dekat UM  ni ada 8 subjek... physic 1 &2, chemistry 1&2, algebra , calculus , vector , computer science dan satu lagi tambahan English for Muet. Dah habis 7 paper.. lagi 2 lagi physic 2 dan chemistry 2 ja. Ohoo.. pastu balik rumah!!!!

final sem 1 exam #3

Assalamualaikum.. haha.. lega... ringan sikit otak ni lepas dah habis 4 paper.. ada lagi 5 paper lagi.. huhu.. minggu depan killer subject.. omoo...

Tadi kimia 1 dan science computer Alhamdulillah.. boleh la jawab walaupun ada soalan yang main hentam juga janji aku tak tinggal kosong.. kan.. walaupun aku tau formula tu salah..haha..

X pa nadia.. ada lagi kimia 2 ngan fizik 2.. pulun yang tu ok.. insyaAllah.. Allah akan bantu kita kalau kita usaha dan bertawakal kepadaNya.. amiin.. pray for me..

Mood: mengantuk.. semua orang dah tido.. aku ja yang dok tercangak lagi.. esok nak kena study balik kimia 2 ngan fizik 2..

Dan... yang happy nya.. minggu depan balik!!!! Wee... cuti 2 minggu dan aku dapat buat muet kat skolah aku.. hoho..




final sem 1 exam #2

Assalamualaikum..
Woah... tak ku sangka exam algebra aku macam... huhu..

Walaupun.. tetiba aku sayang en.Ismail sebab bagi formula dalam soalan tapi still why I can't answer it.. haish..

Aku baru perasaan yg aku still ada 7 paper lagi termasuk BI.. hoho..

Mood: esok kimia + science comp.. and aku tak habis study lagi... so... jangan menangis ya nadia bila jawab exam esok.. sebab subjek esok adalah subjek yg paling hantu.. kimia.. kimia... kimia.. hoho...


final sem 1 exam #1

Assalamualaikum...

Biarkan gambar berbicara..

Mood: lega sebab physics 1 tadi banyak masuk soalan tutorial berbanding past year yg susah gila..

Next exam : algebra..


final sem 1 exam!!

Assalamualaikum...
Lama sangat tak update blog.. sebab yang pertama- my laptop dah dihantar pulang sebab aku malas sangat nak bayar duit sewa untuk laptop ni kat kolej aku ni.. yang kedua- sibuk study.. sampai kaki tak sempat jejak tanah...


Final oh final. Minggu depan ja nak final dah...

nak tahu result mid sem aku. Alhamdulillah.. ok.. chemy yang agak.... tak tahu nak kata apa... sebab aku memang lemah sangat subjek ni dari skolah lagi..

So.. preparation untuk final.. of course la time study week ni.. pulun gila study.. but dalam study jangan lupa tanggungjawab kita kepada Allah.. solat jangan tinggal.. time ni la kita nak minta banyak2 pertolongan dari-Nya.. insyaAllah.. moga apa yang kita minta Allah akan tunaikan.. amiin..

Doakan aku untuk final ni.. hope I can still be the PASUM's student for sem 2.. amiin..

4.21pm - jom solat asar..