final sem 1 exam #4 #5 #6


Assalamualaikum.. hari ni bagi combo 3 dalam 1...haha..  semalam tak larat nak update..

Part #4
Exam BI.. first time exam smpai 5 jam dalam exam hall.. sakit pinggang kot.. even dia bagi 30 minit gap.. still rasa penat sangat.. dan aku rasa listening test aku macam teruk ja.. hoho..

Part #5
Exam calculus. Pergh.. sangat2.. tak tau nak cakap apa..

Part #6
Hari ni vector.. wuu. Alhamdulillah.. setakat ni boleh jawab soalan vector.. mesti korang pelik kan.. asal banyak sangat exam aku.. haha.. ni nak habaq.. asasi sains fizikal dekat UM  ni ada 8 subjek... physic 1 &2, chemistry 1&2, algebra , calculus , vector , computer science dan satu lagi tambahan English for Muet. Dah habis 7 paper.. lagi 2 lagi physic 2 dan chemistry 2 ja. Ohoo.. pastu balik rumah!!!!

No comments :

Post a Comment

please be nice here and I will be nice to you..