final sem 1 exam!!

Assalamualaikum...
Lama sangat tak update blog.. sebab yang pertama- my laptop dah dihantar pulang sebab aku malas sangat nak bayar duit sewa untuk laptop ni kat kolej aku ni.. yang kedua- sibuk study.. sampai kaki tak sempat jejak tanah...


Final oh final. Minggu depan ja nak final dah...

nak tahu result mid sem aku. Alhamdulillah.. ok.. chemy yang agak.... tak tahu nak kata apa... sebab aku memang lemah sangat subjek ni dari skolah lagi..

So.. preparation untuk final.. of course la time study week ni.. pulun gila study.. but dalam study jangan lupa tanggungjawab kita kepada Allah.. solat jangan tinggal.. time ni la kita nak minta banyak2 pertolongan dari-Nya.. insyaAllah.. moga apa yang kita minta Allah akan tunaikan.. amiin..

Doakan aku untuk final ni.. hope I can still be the PASUM's student for sem 2.. amiin..

4.21pm - jom solat asar..

No comments :

Post a Comment

please be nice here and I will be nice to you..