HABIS ASASI.. Good Bye PASUM..

Assalamualaikum...

Alhamdulillah.. tamat sudah aku belajar selama 10 bulan dekat PASUM. Serius banyak sangat kenangan yang pasti akan kekal dalam RAM(random access memory) otak ni.. kalau nak cerita semua pengalaman aku rasa beratus2 entry aku kena buat. Sebab tak terkira banyaknya kenangan tu. So.. i am not longer PASUMians. Duduk rumah menganggur je.. ok tak.. actually nak pergi cari kerja sebab cuti lama kan.. 5 bulan sebelum sambung ijazah pula.. maybe bulan 9 kot sambung.. insyaAllah..

So presenting my classmates sepanjang di PASUM.. orang-orang yang aku rasa mer'warnai' hidup aku.. siap jadi matchmaker aku lagi.. hurmm. Apa2 pun  thanks guy for your help.. ilmu sepanjang kita satu kelas.. kelas BF3.. even just a short period of study.. 10 bulan ja wei.. tapi dah kenal diorang ni dah macam 10 tahun..



And here are my roomates... D406.. Satu bilik.. satu usrah.. dan aku seronok sebab dapat satu bilik dengan diorang.. dan thanks to Atifah sebab selalu teman aku pergi kelas.. even  aku tahu perangai aku ni memang selalu moody.. kadang2 senyap.. kadang2 happy.. split personality sikit aku rasa.. haha.. 



Last but not least.. rakan2 usrah aku.. sepanjang di PASUM..

(X cukup sebenarnya sebab ramai x dapat hadir haritu)

So.. the memory can't be fade.. it can be restore unless you got amnesia and forget everythings.. maaf jika tersalah kata dan bicara sepanjang di PASUM dan halalkan segala ilmu yang diberi.. thanks and gonna miss all of you..

-miss1826-


Kepada adik-adik yang baru habis SPM dan dapat tawaran masuk PASUM..kalau nak tanya akak ni yang baru habis PASUM boleh contact akak dekat fb dan lain2 lagi.. tuh dekat tepi tu ada button fb,twitter,insta.. boleh la contact dekat situ.. tq and has a nice day.. may you success in future..






No comments :

Post a Comment

please be nice here and I will be nice to you..