UM is one !!



Assalamualaikum w.b.t


Selamat petang... lama tak update blog.. rindu sangat-sangat..


ok.. so, kali ni ke mana kah akan miss1826 pergi untuk sambung belajar??

Alhamdulillah... ditawarkan untuk menyambung pelajaran dalam peringkat Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer (kejuruteraan perisian) di Universiti Malaya, universiti dimana aku asasi tahun lepas.

Almost 5 months of holiday now I'll be back to further my study at UM again..

Actually dapat 2 tawaran Universiti.. satu UPM dan satu lagi UM.. course yang sama so UM pilihan di hati.. ceh.. sebab dah biasa dekat UM dan dekat sana aku senang nak join usrah aku yang dulu...



Kolej??? haha.. dapat kolej kelapan.. kolej kinabalu.. hah.. dekat dengan fakulti.. boleh jalan kaki.. ok.. actually dah biasa jalan kaki masa asasi dulu dari kolej 11 sampai ke PASUM.. haha.. jauh beb..

So.. Ahad minggu depan 30 Ogos ni kena daftar diri.. tengok dah kolej lapan dulu masa dekat UM.. memang cantik even kolej tu boleh dikatakan kolej yang lama tak seberapa gah macam kolej 12 but still ok sebab dapat dekat dengan fakulti..

tak sabar nak lepak sorang -sorang lagi dekat KPS, nak pergi main library yang besar tu.. nak jogging dekat tasik varsiti.. rindu semua tu.. see you UM in one week..



welcome to Kolej Kinabalu.. Kolej kelapan UM..
tahun lepas kolej kesebelass KUAZ.. rindu KUAZ..

No comments :

Post a Comment

please be nice here and I will be nice to you..