PERFUME PARADISE EXCLUSIVE FOR HIM



Assalamualaikum.. cuti-cuti ni teringin la nak buat side income sementara nak masuk U balik. So harap bisnes kali ni mendapat sambutan ramai.. Amiin.. this perfume come with 2 category for her and for him.. yang dekat bawah ni untuk lelaki.. so para lelaki dekat luar sana tak la kempunan sangat sebab diorang pun ada juga perfume..


==================================
💕💕PERFUME PARADISE EXCLUSIVE💕💕
==================================
.
🌹Boleh dibawa solat
🌹Bau wangi seperti aromaterapi minda (bau tidak memeningkan)
🌹Percuma Travel Perfume 10ml bagi setiap set
🌹Kotak dan botol perfume sangat cantik dan ekslusif
🌹Pati yang digunakan 100% original
🌹Perfume original,bukan gred atau tiruan.
🌹Bau 100% sama seperti original jenama antarabangsa
🌹Wangi dan tahan lama lebih 8 jam
🌹Ada 15 wangian yang di inspirasikan dari perfume jenama antarabangsa
🌹Eau De Parfum (EDP) terbukti bau tahan lebih lama.
🌹Harga murah tapi kualiti terbaik
🌹Hilangkan bau badan yang busuk.
.
.
Hanya RM 65 SM / RM 70 SS
💐FREE TRAVEL PERFUME 10ML💐
💐FREE POSTAGE💐


Uols,Fyqa Signature dah keluarkan 10 pilihan wangian untuk perfume for him tau..Nak tahu lebih lanjut tentang setiap wangian??
.
Jom lihat gambar - gambar di bawah
👇👇
.
SEDIKIT INFO PERFUME PARADISE EXCLUSIVE:
🔮 Ada 20 wangian terpilih FOR HER dan 10 wangian FOR HIM (inspired perfume oversea)
🔮 Percuma 10ml wangian yang sama (sesuai dibawa jalan)
🔮 Boleh dibawa solat
🔮 Eau De Parfum (Vaporisateur)
🔮 Natural Spray
🔮 Long lasting
🔮 Kotak cantik sesuai dijadikan hadiah
================================================
10 WANGIAN 'FOR HIM' DI INSPIRASIKAN DARIPADA JENAMA ANTARABANGSA:
================================================
.
👨FOR HIM:
🎩Z-51-M Inspired by Desire Blue by Dunhill
🎩Z-52-M Inspired by Unforgivable by Sean John
🎩Z-53-M Inspired by 212 Ice by Carolina Herrera
🎩Z-54-M Inspired by Cool Water by Davidoff
🎩Z-55-M Inspired by Star Walker by Mont Blanc
🎩Z-56-M Inspired by BLV by Blvgari
🎩Z-57-M Inspired by Polo Red by Ralph Lauren
🎩Z-58-M Inspired by Acqua Di Gio by Giorgio Armani
🎩Z-59-M Inspired by Legend by Mont Blanc
🎩Z-60-M Inspired by Icon by Dunhill
.
🔥🔥HOT DEMAND (FOR HIM):
👔Star Walker
👔Legend
👔Unforgivable
.
===========
Anda berminat?
===========
📲 PM/Whatsapp +6017-5301308 untuk order/details.
.







PERFUME PARADISE EXCLUSIVE FOR HER



Assalamualaikum.. cuti-cuti ni teringin la nak buat side income sementara nak masuk U balik. So harap bisnes kali ni mendapat sambutan ramai.. Amiin.. this perfume come with 2 category for her and for him.. yang dekat bawah ni untuk perempuan.. 

==================================
💕💕PERFUME PARADISE EXCLUSIVE💕💕
==================================
.
🌹Boleh dibawa solat
🌹Bau wangi seperti aromaterapi minda (bau tidak memeningkan)
🌹Percuma Travel Perfume 10ml bagi setiap set
🌹Kotak dan botol perfume sangat cantik dan ekslusif
🌹Pati yang digunakan 100% original
🌹Perfume original,bukan gred atau tiruan.
🌹Bau 100% sama seperti original jenama antarabangsa
🌹Wangi dan tahan lama lebih 8 jam
🌹Ada 15 wangian yang di inspirasikan dari perfume jenama antarabangsa
🌹Eau De Parfum (EDP) terbukti bau tahan lebih lama.
🌹Harga murah tapi kualiti terbaik
🌹Hilangkan bau badan yang busuk.
.
.
Hanya RM 65 SM / RM 70 SS
💐FREE TRAVEL PERFUME 10ML💐
💐FREE POSTAGE💐
.
==) Berminat untuk mencuba??
PM/WHASSUP +6017-5301308 SEKARANG!!










FEEDBACK PERFUME PARADISE NI SEMUA KATA WANGI DIA TAHAN LAMA!!!





hah.. so.. kalau nak order boleh whatsapp number ni +6017-5301308  sekarang !!!